Logoartwork

juulsphoto_logoartwork_clausbülowandersen

insta_artwork_clausbülowandersen

Brief

Fotografen Juulsphoto ønsker et blandingsprodukt: Logo/artwork - primært til brug på Instagram. Produktet skal formidle kundens professionelle fokusområde, som er nordens natur, herunder især bjergrige områder i nordskandinavien.

Afsender og målgruppe

Afsenderen er fotografen og målgruppen er hans aktuelle følgere samt fremtidige følgere.

Proces

Jeg tuner mig ind på kundens DNA og undersøger hans fotografier. Vi snakker om potentielle stilarter for det grafiske udtryk og jeg leverer en række skitser, som kunden vurderer. På den baggrund udarbejder jeg det endelige produkt.

Løsning

Løsningen bliver et produkt med jordfarver og et rustikt udtryk. Stilen er simpel med brug af sprøde teksturer og abstrakte geometriske former.

Kontakt

Adresse

Valdemarsgade 67
Vesterbro, Kbh.